Martinskí EDITOR vydávajú svoj ôsmy album

Martinskí EDITOR vydávajú svoj ôsmy album

Martinská kapela EDITOR, ktorá funguje na scéne už 29 rokov a ktorá patrila vo svojich začiatkoch medzi priekopníkov tvrdého rocku na Slovensku, vydáva po šesť ročnej prestávke nový v poradí už ôsmy album pod názvom „Old School“

Skupina EDITOR na svojom novom albume prináša 10 nových piesní, ktorými sa podľa vlastných slov chce priblížiť k obdobiu svojich silných albumov ZERO OPTION /1996/ a GAME OVER /2001/. Presne v duchu názvu albumu sú pesničky tvrdé, priamočiare a skupina sa v nich vracia ku svojim metalovým a hardcorovým koreňom. Medzi pesničkami sa nachádza aj jedna, ktorú skupina venovala legendárnemu už zosnulému frontmanovi skupiny Motorhead Lemmymu Kilmisterovi  a ktorá nesie názov „Lemmy“. Nový album sa nahrával v Jablunkově v GM Recording Studiu pod ohľadom zvukového majstra Martina Roženeka. Album vydáva v apríli nové slovenské vydavateľstvo SLOVAK METAL ARMY, ktoré je prioritne zamerané na podporu domácej scény.

Weby:

http://bandzone.cz/editor

https://www.facebook.com/kapelaeditor

https://sk.wikipedia.org/wiki/Editor_(skupina)

 

Diskografia:

1994 – Shut Up

1996 – Zero Option

2002 – Game Over

2004 – Realita?

2006 – Svet je proti nám

2008 – Pod parou

2011 – Dovidenia v pekle

2017 – Old School

 

Zostava:

Milan "Doctor" Jakubík - spev

Emil Varsik - gitara

Stano "Stanley" Pastucha – basa

Peter "Prochy" Prošek – bicie

 

Kontakt:

 kapelaeditor@gmail.com

+4210903504001

 

Najbližšie koncerty:

  6.5. Vrútky RC Mlyn – krst nového albumu

10.6. Ružomberok – Klub Nové Korzo

 8.7. Banská Bystrica – Urpín Fest

 

Zdroj: kapela EDITOR

Názory redakcie

Chýba názor redakcie

Ďalšie novinky

Nový OTARGOS
novinka
18. septembra 2021
Nový song od CRADLE OF FILTH
novinka
16. septembra 2021
Tretí album AEPHANEMER
novinka
16. septembra 2021
Nový UNLEASHED
novinka
14. septembra 2021